Site Overlay

Valrhona chokolade i vores kagekreationer!

Valrhona Chokolade hos Wendorff: Fordi vi ønsker at bidrage til en fair og bæredygtig kakaoindustri.

Hos Wendorff har vi valgt Valrhona chokolade, fordi det repræsenterer mere end blot exceptionel smag – det er en langsigtet forpligtelse til at støtte en bæredygtig, etisk og ansvarlig virksomhed.

Valrhona er B Corp™ certificeret, hvilket betyder, at de er en del af et globalt fællesskab af virksomheder, der arbejder for det der er bedst for verden, fremfor at være bedst i verden.  Deres B Corp certificering er et bevis på at Valrhona har forpligtet sig til at leve op til, og dokumentere, det arbejde og de forbedringer de gør på det sociale- og miljømæssige område. .

Bæredygtige Partnerskaber og Ansvarlig Produktion

Vidste du, at 100% af Valrhonas kakaobønner kommer fra farmere, som de har indgået lange partnerskabsaftaler med? Disse aftaler, der i gennemsnit er mere end 8 år gamle, sikrer kakaobønderne en fast og fair minimumspris, hvilket skaber stabilitet og tryghed hos kakaobønderne. Sporbarhed er en anden hjørnesten i Valrhonas mission. 100% af Valrhona`s kakaobønner kan spores tilbage til deres oprindelige producenter, hvilket giver os den nødvendige gennemsigtighed og sikkerhed for at kakaobønnerne er produceret under ordnede forhold, der respekterer de sociale- menneskelige- miljømæssige rettigheder.

Socialt Ansvar og Bekæmpelse af Børnearbejde

Valrhona har også et stærkt fokus på bekæmpelse af børnearbejde i de kakaodyrkende lande. De arbejder aktivt på at forbedre adgangen til uddannelse gennem projekter som bygning og renovering af skoler i lande som Elfenbenskysten, Ghana og Den Dominikanske Republik. Siden 2014 har de bl.a. været med til at opføre 14 skoler, og støtter yderligere initiativer som skolekantiner og biblioteker, hvilket hjælper med at sikre, at børn får den nødvendige uddannelse og derigennem beskyttelse mod børnearbejde.

Valrhonas Kvaliteter og Historie

Valrhonas chokolader er ikke kun kendt for deres smag, men også for deres oprindelse. For eksempel er Manjari mørk 64% chokolade en single origin chokolade, lavet udelukkende på kakaobønner fra Madagascar. Valrhona har samarbejdet med Millot plantagen i over 30 år og har bidraget til både sociale og landbrugsmæssige projekter, der forbedrer levevilkårene for de lokale bønder. Deres ikoniske Guanaja mørk 70% chokolade er en Grand Cru klassiker, lanceret i 1986, lavet af nøje udvalgte kakaobønner fra hele verden for at sikre en optimal smagsoplevelse.

Hos Wendorff er vi stolte af at kunne tilbyde Valrhona chokolade, der står som et symbol på kvalitet, bæredygtighed og social ansvarlighed. Når du vælger kager fra Wendorff,  støtter du en mere retfærdig og bæredygtig kakaoindustri, hvor mennesker og planeten kommer først.