Site Overlay

Om kagerne

Konditor

Hos Wendorff finder du et sofistikerede sortiment af konditorkager, der er perfekte til at imponere dine gæster med. Den gode smag i vores kager kommer af vores gode råvarer og dygtige personale. Uden den faglige ekspertise og udsøgte råvarer ville det ikke være muligt at lave de velsmagende kager som Wendorff er kendt for.

I vores butikker kan du altid finde et lækkert og kreativ udvalg af tærter (4-6 personer) og små kreationer til 1 person.

Når jordbærsæsonen starter, laver vi vores populære jordbærtærte med fynske jordbær på en kransekagebund og vaniljecreme.

Marcipan

Vi har fået lavet en marcipan efter vores egen opskrift for at kunne få en så mandelrig marcipan som overhovedet muligt. Dette er med til at give en mere sofistikeret smag, end marcipan med højt sukkerindhold, hvilket du vil kunne smage i alt vores kransekage til lagkager. Vores marcipan bliver lavet på de spanske Valenciamandler.

Chokolade

I konditoriet bruger vi flere forskellige slags chokolade. Vores ”huschokolade” er den fine belgiske Callebaut chokolade som vi anvender i 2 forskellige varianter, henholdsvis 57% og 70%. Chokoladen er med til at give kagerne en nuanceret smag med karakter og fylde.

Se nogle af vores lækre konditorkager her.

Wienerbrød

I vores wienerbrødssortiment finder du et bredt udvalg af snegle, snurrer, brunsviger og andet godt.

Om det skal være et dejligt snasket stykke brunsviger til morgenmaden eller en klassisk basse om eftermiddagen, så kom forbi og lade dig friste af godt håndværk og de bedste råvarer.

Det kræver stor omhu og høje faglige evner fra vores bagere, at lave wienerbrød med den bedste smag til vores kunder. Dejen til vores wienerbrød bliver traditionen tro rullet helt tyndt ud og lagt i mange lag med smør for at give den luftige og sprøde konsistens som wienerbrød er kendt for.

Ligesom resten af vores sortiment, bruger vi kun de bedste råvarer til vores wienerbrød, vi får økologiske æg fra lokalområdet og bruger kun vores egen remonce der er lavet af vores Wendorff marcipan.

Se nogle af vores lækre wienerbrød her.

Specialkager til din bryllup, barnedåb, konfirmation og andre store begivenheder

Følgende lagkager er i vores faste sortiment, de skal bestilles direkte i butikken, senest 3 dage inden:

-Othello lagkager på hvide lagkagebunde, fyldt med hindbærmarmelade, flødecreme og makroner.(Marcipan i kanten)

-Special lagkage på hvide lagkagebunde med hindbær og chokolademousse

-Special lagkage på hvide lagkagebunde med nougat og citronmousse

-Special lagkage på hvide lagkagebunde med passionsfrugtmousse og Sarah Bernhard creme

Lagkagerne kan bestilles til 12-15 pers. , 25 pers. eller 50 pers.

Skal i bestille en kage til jeres bryllup, barnedåb eller andre store begivenheder, så er vores erfaren konditorteam naturligvis altid behjælpelig med en kreativ ide. Kontakt os for mere information, kontaktinformationer findes i bunden af siden.