Site Overlay

Om brødet

Hver morgen fylder vi vores hylder med lækkert friskbagt brød – så du kan få en smagsoplevelse der redder din dag!

Rugbrød

Hos Wendorff mener vi at den bedste smag og konsistens kun kan opnås med den bedste surdej. Vi bruger vores helt egen rugsurdej som fundament for alle vores rugbrød. Det giver et brød med kerne, saftig krumme og lang holdbarhed. Vores surdej er dyrket, brugt og udviklet gennem mange år, hvilket har givet rugbrødet en fantastisk karakter og ikke mindst smag.

Vi tilsætter ikke olie til vores rugbrød, fedtstoffet kommer udelukkende fra det mel og de kerner rugbrødene er bagt på, hvilket sikrer dig et rugbrød som er et sundt fundament for dine måltider.

Se nogle af vores lækre rugbrød her.

Franskbrød og madbrød

Hver dag spreder duften af friskbagt brød sig, i vores butikker.

Tradition er et væsentligt element i hele vores produktion – vores gamle opskrifter og ikke mindst den unikke surdej, danner basis for størstedelen af vores hvedeproduktion. Det giver et brød med sprød skorpe, en lækker krumme og den unikke Wendorff smag, der har været kendetegnende vores brød gennem årene.

Hvad enten du skal bruge et franskbrød til din ostemad om morgenen, et lækkert madbrød til din grillaften eller et flute til dine franske retter, når du virkelig gør dig umage, så har vi brødet til dig.

Se nogle af vores lækre madbrød her.

Boller og rundstykker

Skal du gøre noget ekstra ud af dit morgenbord, eller blot have en god start på dagen, så har vi de rundstykker du har brug for.

Vores boller og rundstykker bygger på samme håndværksmæssige principper som resten af vores brød og du kan derfor være sikker på en god smagsoplevelse, samt gode råvarer uden brug af tilsætningsstoffer.

Se nogle af vores lækre rundstykker og boller her.