Site Overlay

Håndværk

Lavet af fagfolk

Alt brød der forlader bageriet har været i hænderne på kyndige fagfolk, der er traditionerne tro, og som ved, hvad de laver. Hvert brød er unikt og vil aldrig kunne laves på store fabrikker. Det kræver nemlig fornemmelse for dejen, og en menneskelig hånd at styre dejen i den helt rigtige retning. Dejen skal i dygtige hænder. Hver gang. Vi går nemlig ikke på kompromis, og tager ingen smutveje.
Det gør vi heller ikke, når det gælder Wendorff som arbejdsplads. En væsentlig del af vores succes kan i høj grad tilskrives vores dygtige medarbejdere, der er med til at skabe den specielle gode og positive ånd, vi har i virksomheden. Det er nemlig vigtigt, at vores medarbejdere går glade på arbejde – og glade hjem. Vi ser os som en helhed, og har en stærk holdånd. Vi går alle den ekstra mil for at skabe netop den gode kvalitet. Hver dag.

Bagt fra bunden

Alt er lavet fra bunden – også vores surdeje, som er basis for store dele af vores produktion. Surdejene bliver passet og opfrisket hver dag – hele året rundt. Bagerne er tidligt oppe, selv i juledagene og nytårsmorgen, uanset vind og vejr, for at pleje surdejene, hvor butikkerne har lukket.
For-arbejdet er væsentligt og intet kan forceres, i den langsommelige proces det er, at fremstille det perfekte brød.
Det kræver tålmodighed, tid, og så lidt mere tid – men så fornægter resultatet sig heller ikke.

Vi går nemlig ikke på kompromis, og tager ingen smutveje.