Site Overlay

Vi holder åbent!

Kære kunder. 

Wendorff holder åbent i alle butikker på normal vis? I denne alvorlige situation som Danmark er omfattet af, følger vi selvfølgelig som altid, myndighedernes råd og vejledninger vedrørende fødevare butikkernes håndtering af Covid 19. Vi går glade på arbejdet hver tidlig morgen for at producere friske brød og kager til jer glade kunder. Vi har indført desinficering i vores butikker flere gange om dagen på kontaktflader, dankort maskiner, nummerstandere, dørhåndtag osv. Endvidere er vores dygtige personale fuldt ud opmærksomme på hvor vigtig en super god hygiejne er her i virksomheden. En opfordring til jer kunder vil være at betale med kontaktløse kreditkort og mobilepay så vi så vidt som muligt undgår kontakt med kontanter. Vi håber på jeres forståelse og ønsker jer en god dag!